Tips til camping i det fri

Sommerferieplanerne er for mange af os blevet forandret. Det betyder ikke, at de er blevet dårligere, de er bare blevet forandret.

Nu kan vi tage på de sommerferier, vi altid snakker om, men aldrig bevæger os ud i: Det er selvfølgelig camping i det fri. Der er masser af muligheder for camping i det fri i Danmark. Vi har ikke allemandsret som i Sverige, men det er næsten lige så godt.

Her i artiklen kan du finde tips til den bedste camping i det fri.

Tips og tricks

Når det gælder camping i det fri i Danmark, kan du med fordel tjekke ud, hvor der er lovlige muligheder for det. Det er nemlig ikke overalt, men der er et kæmpe udbud af sheltere og områder, hvor I sagtens må campere.

Et tip, der er en smule kedeligt, er, at I skal huske at rydde op – hvis vi skal blive ved med at have muligheden for at benytte naturen, som vi kan nu.

Nogle steder kan der også være forbrændingsforbud, hvor I ikke kan lave mad over bål. Der kan I til gengæld med stor fordel have et gasblus med.

Ild er ikke bare nødvendigt for at overleve, men for at spise god mad. Det kan jo være I fanger en fisk, og så er det meget dårlig timing, at I ikke har en mulighed for at spise den.

Nyd sommeren i naturen

Gasblusset er helt sikkert en forudsætning for et godt ophold i det fri. Det er rart altid at kunne regne med, at der kan lave varmt vand til kaffen eller the. Det er skønt at kunne tilberede sin mad, mens man sover i det fri.

Det er selvfølgelig ikke en stor grill, der står i haven. Men I er også i det fri, der ikke behov for al den slags. I har hinanden, naturen, nogle soveposer og forhåbentligt et gasblus. Så skal det hele nok gå godt.

Et gasblus er næsten lige så vigtig som at huske vand eller et plaster. i ved jo ikke, hvordan det hele skal gå, så husk et gasblus, når I skal campere i det fri.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *