pige bader i pool til haven

Tag på ferie i dit eget hjem – spar på pengene og få maksimal afslapning

Vi har det altid med at fare afsted ned sydpå, så snart det er vi har en smule ferie at se frem til. Men hvad ville der ske hvis du for en gang skyld blev hjemme? Måske det ville være en langt bedre – og billigere – oplevelse, end at fare afsted til et fremmed land?

Læs med her og få nogle gode råd til hvordan du kan få en fed ferieoplevelse helt uden at forlade dit hjem!

Hvorfor holde ferie derhjemme?

Før vi går i gang med at svare på spørgsmålet ’hvordan’, så bør vi starte med ’hvorfor’. Hvorfor er det helt præcist at du skal holde ferie i dit eget hjem? Jo, det er der mange gode grunde til.

Først og fremmest er det bedre for kloden. Vi ved alle godt, at vi skal til at passe en del bedre på vores planet – og de årlige eller halvårlige ture til Barcelona hjælper ikke ligefrem på CO2-trykket.

Men hvis det ikke er overbevisning nok, så kan en ferie i sit eget hjem faktisk vise sig at være en del mere afslappende end at fare et andet sted hen.

Du ved selv hvordan det er at stå i lufthavnen og skulle finde ud af hvor det hele ligger henne. Og skræk og gru hvis nu transporten hen til lufthavnen er forsinket.

Når du så er over på den anden side af planeten, så skal du finde frem til dit hotel. Derefter skal du bruge en uge på at navigere rundt et sted hvor du aldrig har været før og hvor du formentlig ikke kan sproget.

Lyder det ikke en smule stressende?

Forudsigelige omgivelser

Når du befinder dig i dit eget hjem derimod, så er dine omgivelser langt mere forudsigelige. Du ved jo hvordan det hele hænger sammen, du ved hvor alting er i dit nabolag og du kan sproget i det område du bor i.

Det hele er dejligt forudsigeligt. Netop derfor kan det at blive hjemme på ferie nogle gange være det bedre valg.

Lån en masse bøger hjem, lyt til en god podcast og nyd din morgenmad sammen med ungerne. Fyld dine dage med afslappende ting, som du ikke har mulighed for at lave i dagligdagen – og se om dit stressniveau ikke ryger langt ned.

Gør dit hjem til et feriested – del 1 Få det til at ligne sommerferie

Vi kender det alle, at når man kommer syd på, så er der en hel special stemning, atmosfære og feeling. Dette skyldes mange ting, men i sær også indretningen og udsmykningen. Derfor, udsmyk/indret haven lidt sydlandsk-agtigt, for at få den helt rigtige ferie-stemning frem. Start f.eks. med din terrasse, sørg for at fliserne er renset, så det er rent og pænt, ligesom fliserne altid er sydpå. Udover fliserne, så er det også vigtigt at der er nogle krukker med blomster, meget gerne lyskæder og sofa og liggestole.

Gør dit hjem til et feriested – del 2: Find en pool til haven

Hvis du virkelig er seriøs med at skulle ferie hjemme, hvorfor så ikke inkorporere nogle af ferie-elementerne du elsker i dit eget hjem? Det kan du for eksempel gøre ved at få en pool til haven.

Hvis du alligevel smutter ned sydpå for at dase ved en pool i en uge, så kan du jo passende gøre de i din egen baghave. Du kan for eksempel vælge en god Bestway Pool, hvis du vil have kvalitet til en god pris. De seneste par somre har slået alle rekorder hvad angår vejret, så mon ikke du kan få det lige så varmt og rart derude, som hvis du tog en tur til Italien?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *