3 gode storbyer at besøge hvis du elsker gourmetmad

Hvem elsker ikke god mad?
Det er der vidst ikke særlig mange der ikke gør. Nogle elsker det selvfølgelig mere end andre –  og bruger flere penge på det – men inderst inde tror jeg virkelig at alle elsker en lækker omgang gourmetmad. Om bedst kan lide at spise lækkerierne på en (storby) ferie, herhjemme, eller som diner transportable, er forskellige fra den menneske til menneske, men hvis man er typen der normalt altid går ud og spiser, kan jeg anbefale at man prøver diner transportable – og det er ikke kun hvis man bor i København, det er muligt, resten af Sjælland, Jylland og øerne kan også sagtens være med her. Det er bare at Google, finde et kokkehus og trykke bestil. Det kan anbefales.

Er man typen der elsker at rejse, evt. på de kortere weekendture, hvor man ikke vil tage alt for langt væk og skal gourmet være i højsædet er Stockholm, Berlin og Hamborg 3 rigtige gode bud på destinationer. Jeg har selv været alle 3 steder og husker dem især for den gode mad (der var til at betale!). Jeg vil ikke komme så meget mere ind på de byerne heri, for du kan jo bare læse lidt mere rundt på sitet – så finder du mine rejseberetninger derfra.

P. S. Dette indlæg kan være skrevet i samarbejde med en virksomheder / organisation / forening og kan indeholde affiliate links, eller lign. Dog ville vi aldrig skrive om noget eller anbefale noget, vi ikke selv kan stå indenfor.

Med venlig Hilsen

Redaktionen, Adventure & Events DK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *