hund med på rejsen

Tag hunden med på rejsen: gode tips

Er man hundeejer, vil man helt sikkert gerne have sit firbenede familiemedlem med på ferien. Men hvordan griber man lige det at have hunden med på rejsen an, hvis man nu ikke er så erfaren på området?

Læs med her, og få nogle gode tips og tricks til hvordan det nemt kan gøres.

Hav styr på hundens papirer og vaccinationer

Når man vil ud og rejse med hund, er det her vigtigt at sikre sig at hunden har de vacciner og papirer, som der kræves der, hvor man skal hen. Ofte kræves der andre vacciner end herhjemme, og hunden skal derfor måske en tur forbi dyrlæge for at få de manglende vacciner.

Derudover er der også visse papirer man skal have på sin hund for at må rejse med den, for eksempel et hundepas. Disse er også vigtige at have styr på før man tager sin hund med på et udenlandseventyr.

Få derfor styr på hundens papirer og vaccinationer, og bliv klar til en god ferie i firbenet selvskab.

Hav det korrekte hundeudstyr med

Skal man sådan ud og rejse med hund, kan det ofte være nødvendigt lige at tjekke op på at man har det rette hundeudstyr med til sin firbenede ven. Ofte finder man nemlig ud af at hundens udstyr godt kunne trænge til en opdatering når man er afsted på en sådan rejse. Og så er det altså bare rarest at have opdaget dette hjemmefra, så man kunne rejse afsted med det rigtige udstyr.

Tag derfor allerede nu et kig på din hunds udstyr, og se om der er noget, som godt kunne trænge til at blive opdateret. Så kan det være, at du med et lille kig på en webshop som sælger hundeudstyr, kunne blive inspireret til at købe det udstyr, som du står og mangler til din hund.

Lav hjemmefra retningslinjer for hunden på ferien

Er det at have en hund med på ferie helt nyt for dig, kan det være en god ide hjemmefra simpelthen at sætte sig ned og lave nogle retningslinjer for hvad hunden må og ikke må, og skal og ikke skal, på ferien. Ellers kan man nemt havne i nogle forvirrende situationer. Og i sådanne situationer er det altså bare langt rarere på forhånd at vide hvordan man vil reagere.

Det er en god ide at gøre dette både for din egen skyld, men også for din hunds skyld. At skulle med ud på en sådan rejse er nemlig noget af en omvæltning for sådan et dyr. Gør derfor rejsen så let som muligt for din hund ved at fastlægge nogle gode rammer på forhånd.

Planlæg rejsen ud fra at hunden skal med

Når man skal afsted på en sådan rejse, er det lidt en speciel situation når man skal have en hund med. Det stiller nemlig lidt nogle andre restriktioner for hvad man kan gøre, og hvad man ikke kan gøre, på sin ferie.

Helt naturligt er det nemlig ikke lige alle steder, at man kan tage hunden med på en sådan ferie. Derfor er det en god ide hjemmefra at sætte sig ned og planlægge rejsen på en måde, så man får mest muligt ud af en selvom man har en firbenet rejseledsager med.

Det ville nemlig være rigtigt ærgerligt at være på ferie for så at opdage at hunde ikke er velkomne på halvdelen af de destinationer og seværdigheder, som man havde planlagt hjemmefra. Spar derfor dig selv og din hund for disse træls oplevelser ved hjemmefra at planlægge rejsen ud fra at du har hund med,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *