gaspejs

En gaspejs er det natur-rigtige valg til ferieboligen

Mange danskere har stadig gamle varmekilder, som brændeovn og oliefyr, problemet er bare at disse varmekilder går hårdt udover miljøet – og om ikke mange år vil de være blevet helt udfaset. Det nyeste inden for varmekilder er derfor Co2-neutrale varmekilder. Dette får du i den grad med en gaspejs og mere til. En gaspejs skal ikke bruge nogen skorsten, og der vil derfor ikke sive gasser ud i atmosfæren. En gaspejs kan bygges ind lige der hvor du har løst. Den kan bygges ind i væggen i stuen, i køkkenet eller på badeværelse – lige der hvor du har lyst. Gaspejsen er dermed det natur-rigtige valg til ferieboligen.

Varme lige når du vil

Med en gaspejs kan du få varmen fra bare et enkelt tryk på en fjernbetjening. Det er det mest moderne og natur-rigtige valg der befinder sig på markedet i dag. Det er samtidig et stilrent valg, da det kan indbygges i væggene. Så bestemmer du selv hvor du vil have den smukke gaspejs hængene. Det kan f.eks. være en gaspejs fra PhillipPejse.

Du styrer selv flammens størrelse og hvor meget varme den skal udgive. Dette er perfekt når du skal besøge din feriebolig, specielt hvis det har været en hård vinter. Du får dermed varme lige når du vil.

Gør noget godt for miljøet

Med en gaspejs gør du en aktiv indsat i klimakampen, udskifter du din gamle brændeovn eller oliefyr, så sparer du miljøet for en masse Co2. Gaspejsen kræver nemlig ikke nogen skorsten, dermed udgiver den ikke farlige partikler. Dermed kan du lade fremtiden flytte ind, og samtidig være et godt eksempel over for dine venner og familie.

I en nær fremtiden vil de gamle varmekilder blive udfaset. Det betyder at man må kigge mere miljørigtige veje og her en en gaspejs helt perfekt. En gaspejs kræver blot at du får en gas installatør ud, som sætter hele systemet op på bare en enkelt dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *